Započele edukacije za poslove vizažistice

Danas je u KIC-u Gospić Pučko otvoreno učilište „Profokus“ iz Zagreba započelo edukacije za poslove vizažistice u sklopu projekta „Odškrinimo vrata zapošljavanju“, UP.02.1.1.06.0030, kojem je nositelj Grad Gospić.

Polaznice je u ime Grada Gospića kao voditelj Projekta pozdravila Nikolina Tonković Čorak, te ispred Profokusa osnivačica Učilišta gđa. Branka Vučetić Atletić. Istaknula je da im je cilj omogućiti polaznicima stjecanje novih znanja i vještina kako bi brzo mogli pronaći posao i samostalno djelovati, te osigurati mogućnost stručnog usavršavanja, a sve u cilju profesionalnog odnosa prema klijentima i radnim zadacima konkurentnosti na tržištu.

Ovo je prvi put da je Učilište u Gospiću sa svojim Programom i 10 polaznica se educira za te poslove u sklopu projekta koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda u cijelosti, u sklopu poziva „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“.

Po završetku obrazovnog ciklusa i položenom završnom ispitu izdaje se uvjerenje s pravom upisa u radnu knjižicu – elektronsku evidenciju.

 

Back to top