Grad Gospić:  U ovoj  godini do sad najveća ulaganja u poljoprivredu i ruralni razvoj!

Na temelju Programa potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju Grada Gospića za razdoblje  2019.-2020. Grad Gospić raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju Grada Gospića u 2020. godini.

Pozivamo stoga sve poljoprivrednike s našeg područja da prouče Javni poziv koji je objavljen na službenoj internetskoj stranici Grada Gospića na sljedećoj poveznici: https://arhiva.gospic.hr/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-u-poljoprivredi-i-ruralnom-razvoju-grada-gospica-u-2020-godini/.

Želimo naglasiti kako je Grad Gospić u ovoj godini za potpore osigurao do sad najveći iznos ukupne vrijednosti 400.000,00 kn. Isto tako, obavještavamo naše poljoprivrednike da će uskoro uslijediti još jedan Javni poziv i to za dodjelu potpora za ulaganja u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu te za nabavu mehanizacije, strojeva i opreme.

Uz stručno osposobljavanje poljoprivrednika i edukacije za poljoprivrednike koje tek slijede, Grad Gospić sufinancira i umjetno osjemenjivanje goveda, što su samo neke od mjera kojima se nastoji olakšati i pomoći našim poljoprivrednicima.

Stoga  pozivamo sve zainteresirane da se, ukoliko ispunjavaju uvjete, jave na već objavljeni Javni poziv, ali isto tako da na službenoj internetskoj stranici Grada Gospića prate objavu novog Javnog poziva.

 

Back to top