JAVNI POZIV PREDSTAVNICIMA CIVILNOG DRUŠTVA

Javni poziv svim udrugama civilnog društva s područja grada Gospića za dostavu projektnih prijedloga koji bi se trebali financirati EU sredstvima u razdoblju 2021.-2027. godine.

Grad Gospić je pozvan na sudjelovanje u izradi programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021.-2027.g. koji su ključni za definiranje svih budućih mogućnosti financiranja iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Tematska područja ulaganja ukoliko nisu definirana u programskim dokumentima neće se moći financirati. Zbog toga nam je iznimno bitno da udruge civilnog društva s područja Gospića iskažu potrebe ulaganja odnosno financiranja u navedenom razdoblju koje su im značajne za djelokrug posla koji obavljaju.

Sukladno tom, molimo da nam dostavite Vaše prijedloge svih aktivnosti koje bi se trebale financirati u razdoblju 2021.-2027.godine (uključujući infrastrukturu, opremu i tzv. soft aktivnosti npr. edukacije u širem i najširem smislu, novi pojam koji se odnosi na socijalne inovacije, unapređenje pružanja usluga svih vrsta i sl.).

Napomena: u ovom trenutku nije bitno da li se radi o projektnim idejama ili o gotovim projektima te da li su za to osigurana sredstva.

Vaše potrebe za ulaganjem ćemo objediniti i predložiti za uključivanje u programske dokumente kako bi osigurali da se iskazane potrebe mogu financirati u narednom razdoblju do 2027. godine.

Naglašavamo da prioritet više nisu samo ulaganja u osnovnu infrastrukturu već i ulaganja u digitalnu i zelenu tranziciju te u inovacije.

Podaci koji trebate dostaviti su: kratak opis projekta/aktivnosti i planirani potrebni iznos sredstava.

 

Rok za dostavu Vaših podataka je do četvrtka, 11. veljače 2021. godine do 15,00 sati na e-mail:  nina@gospic.hr

 

Back to top