RUKOMETAŠI POBIJEDILI VODICE U PRVOJ PRIPREMNOJ UTAKMICI

Seniori Rukometnog kluba „Gospić“ su odigrali prvu pripremnu utakmicu.

Nakon dva tjedna isključivo kondicijskih treninga i sa samo jednim treningom s loptama ekipa seniora je u nedjelju, 13. rujna 2020. godine, otputovala u Vodice kako bi odigrala prvu pripremnu utakmicu protiv istoimenog protivnika.

U sastavu je bilo 17 igrača, a u dresu Gospića su se predstavila i pojačanja Dželalija i Bilić, dok Matulović zbog lagane ozljede nije ulazio u igru. Cilj je bio nastaviti s fizičkom pripremom i trkački još više napredovati te su podjednaku minutažu dobili gotovo svi igrači, pa i Jergović i Čačić, mladci rođeni 2006. godine.

Ekipa Vodica je gotovo cijelo prvo poluvrijeme bila u blagom vodstvu, da bi Gospićani u završnici prvih 30 minuta ipak uspjeli preokrenuti i na odmor otići s +2.

U nastavku su se veoma brzo odvojili i na 4-5 pogodaka razlike, a u završnici pojačali ritam i došli do pobjede od 9 pogodaka razlike (37:38) te time pokazali da se na treninzima radi dobro i kvalitetno.

Dželalija i Bilić su se predstavili kao pojačanja, dok će se Matulović i Seferagić imati priliku dokazati već u subotu, 19. rujna 2020. godine, kada ekipa Gospića u Senju igra protiv ekipa iz 1.B HRL, RK Senj i MRK Kozala.

 

Back to top