Rukometaši nadomak glavnog cilja – prve lige

U novoj pauzi prouzrokovanoj virusom COVID-19 rukometaši ne miruju. Uprava Rukometnog kluba „Gospić“ je ozbiljno shvatila odlične rezultate seniorske ekipe koja se sa šest pobjeda i jednim porazom prometnula za jednog od glavnih konkurenta za osvajanje prvog mjesta u 2. HRL zapad koje vodi u prvoligaško društvo (1.HRL jug).  Sve miruje a uprava u tišini radi i priprema se za drugi dio prvenstva, te već slaže kockice i za sljedeću sezonu.

Izvršni odbor kluba je odradio sastanak na kojem je glavna tema bila uspjesi seniorske ekipe, a zaključci su da ove velike uspjehe treba pokušati kapitalizirati i da je glavni cilj kluba u ovoj virusom COVID-19 obilježenoj sezoni sve snage usmjeriti na osvajanje 1. mjesta i ulazak u 1. HRL jug.

Bio bi to svojevrstan podvig u dvije sezone napredovati iz 3. HRL zapad u 1. HRL jug budući su rukometaši Gospića u sezoni 2019./2020. bili trećeligaši, a u sezoni 2021./2022. imaju priliku igrati s prvoligašima.

Rukometašima držimo palčeve da uspiju i da gospićkim zaljubljenicima u sport i rukomet priušte novu dimenziju rukometa. Uvjereni smo da će od iduće sezone pune tribine uživati i u glasnoj atmosferi podržavati gospićkog rukometnog prvoligaša.

Back to top