Održana manifestacija Glumci u Gospiću uz “Mila Show”

Sinoć je u gospićkom KIC-u uz poštivanje svih mjera i naputaka epidemiologa i uz ograničeni broj posjetitelja održana kazališna predstava Mila Show u  sklopu manifestacije Glumci u Gospiću.  Mila Elegović,Vinko Kraljević, Mladen Čutura, Goran Grgić, Mirela Brekalo, Adalbert Turner Juci, Tonka Mršić… samo su neka od imena naše glumačke scene koja su svojom nazočnošću uveličala ovu manifestaciju.

Ovaj zanimljivi  kulturno-umjetnički projekt nastao je u suradnji Grada Gospića i umjetničke organizacije „Art Asić“ koju vodi Gospićanin, umirovljeni plesač i glumac Drago Asić. Cilj ovog projekta je povezivanje glumaca amatera i profesionalaca te razmjena glumačkih iskustava, kao i njegovanje kulturne i  kazališne scene u Gospiću.

U ime Grada Gospića koji je i financirao ovaj projekt prisutnima se obratio i gradonačelnik Karlo Starčević. Ovom prigodom izrazio je veliko zadovoljstvo ovim projektom koji je zajedničkim trudom uspješno zaživio. Također, gostima glumcima zaželio je ugodan boravak u Gospiću i Lici čiji će dio ovom prigodom obići i razgledati.

Nakon uvodnog dijela, publika je ostatak večeri uživala u predstavi Mile Elegović, kojoj su se na sceni pridružili i naši gospićani Karla Krmpotić i sam voditelj kulturnog projekta Drago Asić.

 

Back to top