Grad Gospić donirao zaštitne maske za sigurniji početak nove školske godine

Nova školska godina 2020./2021. započinje u potpuno novim okolnostima, uz niz mjera i uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19. U skladu s cijelom situacijom Grad Gospić je osigurao zaštitne maske svim učenicima putnicima sa svog područja, zatim svim učenicima predmete nastave kao i djelatnicima u  Osnovnoj školi dr. Jure Turića, Osnovnoj školi dr. Franje Tuđmana Lički Osik i Osnovnoj školi dr. Ante Starčević Pazarište Klanac.

Isto tako, Saponija  iz Osijeka svim učenicima prvih razreda sa područja Grada Gospića donirala je  dezinfekcijske gelove za ruke, stoga im se na tome ovim putem zahvaljujemo.

Na održanom sastanku proteklih dana vezano za početak nove školske godine ravnatelji su potvrdili da su u potpunosti spremni na sve izazove koje donosi održavanje nastave u novonastaloj situaciji. Sve škole će nastavu održavati sukladno Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021.  Stoga svim našim učenicima i nastavnicima želimo uspješan početak nove  školske godine uz slogan “ostanimo odgovorni” jer jedino odgovornim preventivnim ponašanjem možemo doprinjeti očuvanju povoljne epidemiološke slike.

 

Back to top