BOŽIĆNA BALETNA PRIČA U GOSPIĆU – NAJLJEPŠI ULOMCI IZ ORAŠARA

U srijedu 14. prosinca 2022. godine, u organizaciji Grada Gospića i Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante Starčević, u Gospić nam dolazi najpoznatija baletna priča koja će vas oduševiti i ovo adventsko vrijeme učiniti još ugodnijim i bajkovitijim.

Grad Gospić bit će domaćin poznate međunarodne trupe Ukrainian Classical Ballet, čiji su umjetnici nadaleko poznati hrvatskoj publici. Nakon izvedbi u Zagrebu u Koncertnoj dvorani V. Lisinskog, zadarskom Arsnalu, opatijiskom Gervaisu, Orašar dolazi u Gospić!

Posebno melodična klasična glazba u zimskom periodu donosi čaroliju i božićnu atmosferu, grije srca publike širom svijeta i uljepšava tmurne zimske dane. Taktovi Čajkovskog tako poznati i dragi, a većina nas ima svoju najdražu izvedbu te svevremenske skladbe, pa pojedinci čak i kada nisu svjesni da slušaju note satkane za Zimski adagio ili Valcer cvijeća, tonu u sjećanja na djetinjstvo i na toplinu mjesta gdje su prvi puta čuli tu melodiju. A kada uspomenama dodamo i posebno emocionalnu plesnu izvedbu međunarodno popularne plesne skupine, onda možemo reći da svakako uživamo u Božićnoj baletnoj priči i to u najljepšim ulomcima iz Orašara za cijelu obitelj.

Upravo ta baletna priča 14. prosinca dolazi i u naš grad. Svoje karte po cijeni od 50 kuna požurite kupiti u Pučkom otvorenom učilištu dr. Ante Starčević Gospić od ponedjeljka 5. prosinca i ove godine uživajte u Božićnoj baletnoj priči i najljepšim ulomcima iz Orašara.

Back to top