„Treći dejt“ u KIC-u Gospić

Obilje smijeha i dobre zabave u najradosnijem dijelu godine donosi nam Tin Sedlar.

Tin Sedlar je popularni, mladi hrvatski komičar, član BIS Comedy kolektiva.

Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno. U svojim nastupim voli se šaliti na svoj račun, zanimljive su mu svakodnevne situacije u kojima se ljudi prepoznaju, a voli se pozabaviti i neizbježnim muško-ženskim odnosima te sportom. Jednostavno rečeno – majstor dobre zabave. Treba li vam koji drugi razlog da nam se  pridružite se 09. prosinca u 20 h u Velikoj dvorani KIC-a na stand-up show-u Treći dejt.

“Treći dejt” treći je One Man Show Tina Sedlara. Na tom dejtu imat ćete priliku vidjeti njegov najbolji materijal (razdoblje 2017.-2019.), a prevladavat će teme poput spojeva, ljubavnih signala, romantike, neugodnih iznenađenja i svega onog što ulazi u predivnu kategoriju muško-ženskih odnosa, a i malo šire. Što je najgore što ti se može dogoditi na spoju? Kako znati je li to ona prava osoba? Ima li još romantike danas? Zašto su muško-ženski odnosi tako komplicirani?

Dođite na 90 minuta zabave i smijeha i pomognite Tinu da dođe do nekih odgovora koji život znače. Ulaznice po cijeni od 40 kn (5,31 EUR) možete nabaviti na adresi Budačka 12 (na katu, prostorije KIC-a), u periodu od 7 do 15 h.

Broj ulaznica je ograničen!

Adresa

KIC Gospić

Budačka 12, Gospić

Prikaži na Google kartama

Back to top