Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Potpisani preostali Okvirni sporazumi za usluge čišćenja snijega i posipanja nerazvrstanih cesta
https://arhiva.gospic.hr/potpisani-preostali-okvirni-sporazumi-za-usluge-ciscenja-snijega-i-posipanje-nerazvrstanih-cesta/

Potpisani preostali Okvirni sporazumi za usluge čišćenja snijega i posipanja nerazvrstanih cesta

Objavljeno 6. studenoga 2020. | Gospic.hr

Kategorije: ,

Nakon provedenog postupka javne nabave velike vrijednosti došlo je do sklapanja preostalog dijela Okvirnih sporazuma za usluge čišćenja snijega i posipavanje nerazvrstanih cesta na području grada Gospića za sezonu zimske službe 2020./2021., 2021./2022., 2022./2023., 2023./2024. na razdoblje od 4 godine .

Kako je  naručitelj, Grad Gospić podijelio  postupak nabave na 7 Grupa i područje Gospića na 7 Zona zbog učinkovitijeg i bržeg pružanja usluge čišćenja snijega i posipavanja cesta koje su mu dane na upravljanje tako su potpisivani  Okvirni sporazumi .

Stoga je danas gradonačelnik Karlo Starčević  potpisao tri preostala Okvirna sporazuma, za razdoblje od 4 godine,  te Ugovore za usluge čišćenja snijega i posipavanje nerazvrstanih cesta na području grada Gospića za sezonu zimske službe 2020./2021. i to sa:

 

 

Nakon potpisivanja sporazuma gradonačelnik Starčević se zahvalio obrtima „LUG“ i „ASIĆ“ koji su pristupili potpisu sporazuma, te istaknuo da je Grad Gospić prvi put ove godine podijelio  postupak nabave na 7 Grupa i područje Gospića na 7 Zona zbog učinkovitijeg i bržeg pružanja usluge čišćenja snijega i posipavanja cesta i nada se da će to donijeti boljitak i za Grad Gospić, za izvođače radova, a posebno  za krajnje korisnike građane grada Gospića.

Vlasnici obrta „Lug“ Tomislav Milinković i „Asić“ Josip Asić zahvalili su se na ukazanom povjerenju i istaknuli da se nadaju dobroj suradnji  izvršenju potpisanih ugovora na obostrano zadovljstvo.